Groepsmenu’s

Voor het goed laten verlopen van uw diner met een groot aantal personen, hebben wij diverse menusuggesties samengesteld. Dit hebben wij gedaan om uw keuze makkelijker, goedkoper en efficiënter te maken.

U hoeft alleen de keuze van het menu aan ons door te geven.

Wanneer uw gezelschap plaats heeft genomen aan tafel ontvangt iedereen een menukaart, met het door u gekozen menu. Zo kan iedereen zelf een voor-, hoofd- en nagerecht kiezen.

Tevens is het mogelijk à la carte te eten. Uit ervaring is echter gebleken dat bij grotere gezelschappen de variatie zo groot wordt, dat de wachttijden mogelijk worden verlengd.

Groepsmenu 1

VOORGERECHTEN

Tomatensoep
Champignonsoep
Franse Uiensoep
Gebakken champignons in kruidenboter en toast
1/2 Portie spareribs zoet of duivels met knoflooksaus
Gefrituurde mosselen
Gefrituurde uienringen
Nacho’s met een tomatensalsa, crème fraîche en gehakt
HOOFDGERECHTEN

Gebakken kabeljauw

met mosterdsaus

Gebakken tongfilet

met remouladesaus

Spareribs

zoet of duivels met knoflooksaus

Schnitzel

met gebakken champignons, paprika, spek en ui

*Rumpsteak (200 gr.)
* Varkenshaas medaillons
Kip saté

met satésaus, atjar, kroepoek en krokante uitjes

Classic burger
Vegetarische schnitzel

met gebakken champignon, paprika en ui

NAGERECHTEN

Dame Blanche
Warme kersen met vanille ijs & slagroom
Chocolade mousse met slagroom

Bij de gerechten met een * kunt u een keuze maken tussen: pepersaus, champignonsaus, kruidenboter of knoflooksaus.

Groepsmenu 2

VOORGERECHTEN

Tomatensoep
Champignonsoep
Franse uiensoep
Mosterdsoep
Rundercarpaccio
1/2 Portie spareribs zoet of duivels met knoflooksaus
Warme forel uit de oven met kruidenboter
Griekse salade
Nacho’s met een tomatensalsa, crème fraîche en gehakt
HOOFDGERECHTEN

Gegrilde zalmfilet

met dillesaus

Vispannetje

met verschillende soorten vis en een romige saus

Spareribs

zoet of duivels met knoflooksaus

Steak Amadeus

met Argentijnse kruiden & gebakken uien (200 gr.)

*Rumpsteak (200 gr.)
*Varkenshaas medaillons
*Entrecote (250 gr.)
Burger

Classic, cheese, bacon

Vegetarische schnitzel

met gebakken champignon, paprika en ui

NAGERECHTEN

Dame Blanche
All American

warm appelgebak, met kaneel ijs & slagroom

Brownies

met hazelnootijs & slagroom


Bij de gerechten met een * kunt u een keuze maken tussen: pepersaus, champignonsaus, kruidenboter of knoflooksaus.

Groepsmenu 3

Bij dit groepsmenu maken wij de keuze voor u! Laat u verrassen tijdens deze 3 gangen shared dining en deel met uw gezelschap.
Er zullen diverse gerechten van de menukaart geserveerd worden, zo proeft u een beetje van alles! Heeft u een voorkeur voor vis, vlees of vegetarisch laat het ons dan weten.

Groepsmenu 4

VOORGERECHTEN

Tomatensoep
Champignonsoep
Franse Uiensoep
Mosterdsoep
Rundercarpaccio
1/2 Portie spareribs – zoet of duivels met knoflooksaus
Gerookte zalm

met toast en dillesaus

Gamba’s gebakken in pittige knoflookolie
Griekse salade
Nacho’s met een tomatensalsa, crème fraîche en gehakt
HOOFDGERECHTEN

Gegrilde Gamba’s
Zalmfilet

met dillesaus

*Tournedos (200 gr.)
*Dry Aged Rib-eye of Entrecote (200 gr.)
*Kalfsoester (200 gr.)
Burger

Classic, cheese, bacon

Vegetarische schnitzel

Met gebakken champignon, paprika en ui

NAGERECHTEN

Chocolade 2.0

met chocolademousse, chocolade ijs, brownie en slagroom

Koffie crème brulee

met witte chocolade ijs en slagroom

Profiteroles

(Parijse soes) gevuld met vanille ijs, chocoladesaus en slagroom


Bij de gerechten met een * kunt u een keuze maken tussen: pepersaus, champignonsaus, kruidenboter of knoflooksaus.

Andere wensen?

Heeft u zelf nog wensen of suggesties, of wilt u graag een eigen menu samenstellen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Zijn er in uw gezelschap mensen met bepaalde diëten of allergieën, dan zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden

STEAKHOUSE AMADEUS

Wekeromseweg 1
6718 SC EDE (0318) 61 04 73